Unik historia banner
Unik Historia

Lindas historia

Alla har vi en unik historia. Detta är en del av min.

Jag vill göra skillnad! Försöker se möjligheter istället för hinder. Som mamma till ett barn med funktionsnedsättning har det inneburit att jag bidragit till Parahandboll, försökt skapa Feriejobb för funkisar och tillsammans med dottern dragit igång Canentem vid sidan om mitt vanliga jobb.

 

Irmas historia

Jag är en tjej på 20 år, snart 21 år. Jag föddes med Cerebral Pares och har diagnoser. Jag är född på julafton och när jag var 6 månader sa min läkare att jag inte skulle kunna gå och cykla. MEN det kan jag!! Jag har ingen rullstol och går som vanligt. Jag gick vanlig skola från förskoleklass till fyran, sen särskola.

#Unik historia är vår senaste produkt. Jag heter Irma Andrén och det är jag som packar order, om ni beställer. Jag och mamma driver Canentem tillsammans.  

Irmas Historia

Textilfabriken, en unik historia

Textilfabriken är en socialt hållbar och inkluderande verksamhet med en mix av kompetenser inom textil produktion. De erbjuder ett digitalt, hållbart och lokalt produktionsalternativ med transparens genom hela produktionskedjan, minskad överproduktion för företag genom att möjliggöra anpassade serier efter behov, minskade frakter och utsläpp. De jobbar aktivt med att leta efter mer hållbara material och tillbehör på en närmarknad. För dem är det viktigt att kunna erbjuda en fullservice till våra kunder med så bra miljöval som möjligt. 

 Textilfabrikens kunder är i första hand mellanstora och stora företag inom textil- och modebranschen i Sverige. Många har ett stort behov av att ställa om sina verksamheter till mer hållbara alternativ och produktionsenheter. Kunderna söker en flexibel, hållbar och lokal samarbetspartner och inser att det är dags att tänka härproducerat i stället för därproducerat. 

På Canentem är vi väldigt glada att vi är en av deras kunder. Vi gillar verkligen härproducerat och synsätt på verksamheten med inkludering! Tack för att vi får samarbeta med er!

Textilfabriken, en socialt hållbar och inkluderande verksamhet.