Canentem på Göteborg Open

20 till 21 November 2021 var vi med på Göteborg Open på Prioritet Sernekke Arena. Göteborg Open är en rekryteringstävling i parasport. Den börjar redan på fredagen och då är det särskolor som är med och tävlar. Under helgen kommer sedan barn och ungdomar från vida omkring för att testa olika idrotter. De är många olika sporter som finns att prova och tävla i: Boccia, Bordtennis, Elinnebandy, Frame fotboll, 5-kamp, Miniatyrcurling, Luftvapenskytte, Parallellslalom, RaceRunning, Ridning, Rullstolsbasket, Rullstolsdans, Rullstolsinnebandy, 60 m Rullstolskörning/Löpning, Unified Boccia.

 

Uppdukat bord

Ett härligt mässbord med fina svensktillverkade produkter.

Det här var vår allra första mässa!! Superkul att få visa upp våra produkter. Spännande och lite nervkittlande också. Hoppas att fler ska gilla våra produkter. Vi är själva stolta över våra skärp sydda hos  Textilfabriken och vi längtade efter att få visa upp vår nya färg på skärp – ett kopparfärgat skärp. Vi hade också med oss ett nytt förkläde, som även det stängs runt kroppen med kardborre. Kul för oss att få träffa potentiella kunder och förklara varför vi tagit fram de här produkterna, att det är svensktillverkat och med ett syfte. En möjlighet för flera att bläddra i boken Baka med Bilder och läskas av de fina bilderna på alla goda kakor! Mumsigt. Det är en bok i liten upplaga som även finns på Baka med bilder : Kakor för alla tillfällen | Litenupplaga.se

Vi träffade många härliga personer. Det blev många fina samtal och ögonblick. Runt om oss stod även andra utställare, som assistansbolag och tillverkare av RaceRunning cyklar. Så kul att se när bland annat en tjej testade en cykel för första gången! Vilken lycka att kunna springa!

 

 

Uppdukat mässbord

 

Bästa utställaren var Irma. Med glatt leende presenterade hon flitigt och noggrant produkterna hela helgen. Det här vill vi göra om. Vi hoppas att de som besökte oss fick en fin bild av Canentem och att de som köpte någon av våra produkter är supernöjda!! Canentem betyder sång på latin och det är lite enklare och roligare vardag som vi vill bidra till. Ha det gott!!

 

Hälsningar från Linda och Irma

 

 

Till bloggens startsida