Canentem® startades av mig, Linda Andrén. Jag är bland annat en funkismamma. Det tog lite tid att säga de orden, men så är det. I vår familj har vi försökt undvika att se funktionsnedsättning som ett hinder, utan vi har gjort det familjen vi velat göra. Det har inneburit en massa utmaningar så klart, men det är ju livet.

När saker inte har funnits att hitta, har vi hittat på egna lösningar. Tror faktiskt att föräldrar till barn med funktionsnedsättning är bland de mest kreativa!! Håller ni med? Hela tiden skall vi vara experterna som hittar strategierna som fungerar för vårt barn och lösa de utmaningar vi ställs inför. Så man letar efter lösningar, hittar ibland saker som fungerar. Ibland gör man egna saker, syr om och fixar.

År 2020 hamnade jag i ett läge som gjorde att jag startade Canentem® som ett konsultbolag. Genom konsultuppdrag skapades en grund i bolaget. Nu skulle vi kanske kunna våga satsa? Ska vi prova att sy upp skärpen? Tillsammans med dottern hade vi provat egna prototyper ett tag. De verkade fungera. Skärpet gjorde att hon kunde klara sig själv i skolan och känna sig trygg. Vi började drömma om att vi skulle kunna göra skillnad! Med ett litet grundkapital hade vi det som krävdes för att våga satsa på att köpa material, sy upp produkter, bygga hemsida och andra saker som kostar pengar. Med ett AB kändes det helt enkelt lite tryggare. Vi skulle ju ge oss in i e-handelsvärlden. SÅ därför blev det bolagsform direkt.

 

Utveckla tillsammans är kul

Utveckling är roligare tillsammans.

 

På den vägen är det. Fokuset för Canentem®  är att hitta lösningar till utmaningar i vardagen. Helst snygga lösningar. Vi har inte bråttom, utan vill vara det goda företaget som arbetar på ett juste sätt med marknadsföring. Vi vill även arbeta nära och tillsammans med målgruppen. I dagsläget kör vi i liten skala och vid sidan om jobb och skola. Våra produkter finns i en liten webbshop. Köper du en produkt av oss, sköter jag ordergodkännandet i webshopen. Dottern är den som packar och signerar packkortet till dig. Vi hoppas att du gillar oss och våra produkter, följ oss gärna i sociala medier och ge en tumme upp.

 

Till bloggens startsida